Фото - Тренувальна гра 24.05.2010

 
Тренувальна гра 24.05.2010
Nokia 6233 [7 фото]
Страйкбол1200 x 1600
Тренувальна гра 24.05.2010


1600 x 1200
Тренувальна гра 24.05.2010


1600 x 1200
Тренувальна гра 24.05.2010


1600 x 1200
Тренувальна гра 24.05.2010


1200 x 1600
Тренувальна гра 24.05.2010


1600 x 1200
Тренувальна гра 24.05.2010


1600 x 1200
Тренувальна гра 24.05.2010